© 2019 by Göteborg Estetik. All Rights Reserved

 

PROFHILO

PROFHILO

Bioremodeling – Forma din hud med Profhilo – omedelbar uppstramande verkan. Profhilo är ett innovativt koncept för antiaging som motverkar slapphet i huden.

Profhilo är biokompatibel och integreras lätt i vävnaden där den återställer nivån av hyaluronsyra som naturligt finns i huden. Detta gör den optimal för områden som tidigare har varit svårbehandlade, bland annat halsen, händerna och armarna.

Kliniska data bekräftar att hudens struktur, elasticitet och fuktbalans förbättras med en omedelbar uppstramande verkan.

Profhilo är hyaluronsyra när den är som bäst, utvecklad med IBSA:s patenterade NAHYCO-teknik.

Den har en av de högsta koncentrationerna av hyaluronsyra och ger långvarig effekt utan tillsats av cross-länkande substanser. En specialutvecklad injektionsteknik minskar smärtan och antalet sessioner som krävs. En perfekt lunchbehandling.

Profhilo är den snabba och enkla vägen till friskare hud Årets bästa injicerbara produkt AMEC- & AESTHETICS-AWARDS 2016.

Föredras av patienterna då det krävs färre behandlingssessioner, färre injektionsställen, därmed minskat obehag per session, minimal återhämtningstid och optimala resultat som syns redan efter två behandlingar (1 månads intervall).

Profhilo är Italiensk designad kvalitet med resultat och säkerhet.

Kunskap, pågående vetenskaplig forskning, teknisk utveckling och den senaste toppmoderna produktionsprocessen gör IBSA ledande inom tillverkning av hyaluronsyra.​

Fördelar med Profhilo:

• Motverkar slapphet i huden.
• Återställer nivån av hyaluronsyra som naturligt finns i huden.
• Optimal för svårbehandlade områden, bland annat halsen, händerna och armarna.
• Injektionsteknik minskar smärtan och antalet sessioner som krävs.
• Minimal återhämtningstid och optimala resultat.

Kontakta oss för bokningar